Welkom bij UniKits

Onze diensten

 
  1. Verkoop van elektronicapakketten op maat van de richting.

  2. Verkoop rechtstreeks aan studenten via onze webshop: volledige afhandeling van betaling tot levering.

  3. Verkoop van elektronicacomponenten aan scholen (voor grotere aantallen).

Voordelen voor u 

  1. Samen gaan we met u in overleg over de inhoud van de elektronicapaketten. Zo bent u er zeker van dat uw studenten niets tekort hebben!

  2. Door de goede relaties met onze leveranciers en het kopen van grotere aantallen van componenten, kunnen we onze pakketten aan een goedkope prijs aanbieden.

  3. U hoeft zich geen zorgen te maken over bestellingen, betalingen en verzending. U kunt zich focussen op wat echt telt: kwaliteitsvol onderwijs.

  4. Dankzij onze grote reserve voorraad worden defecte componenten zo snel mogelijk vervangen.

  5. Onze extra kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat al onze producten in werkende staat toekomen bij uw studenten.

Over ons

Met UniKits verkopen we elektronica pakketten (Arduino, Raspberry Pi, sensors, …) op maat van de opleiding. 

Momenteel laten veel opleidingen hun studenten de pakketten zelf bestellen op AliExpress of Amazon, maar daar loopt er van alles mis (verkeerde onderdelen, lange levertijd, slechte service…). Daar maakt UniKits het verschil: bij ons kunnen de docenten een pakket samenstellen volledig op maat van de opleiding met onderdelen die ze zelf bepalen en zo de kwaliteit van de opleiding verhogen.

Niet alleen bij de docent, maar ook voor de studenten maakt UniKits het verschil, er is namelijk niets erger dan in een praktijkles zitten en er dan achter komen dat de dingen die je bij hebt niet de juiste zijn of kapot zijn. Daarom voeren wij op de meest kwetsbare onderdelen een extra kwaliteitscontrole uit en houden we een reservevoorraad van alle onderdelen bij indien een onderdeel toch defect zou zijn. Zo verzekeren we dat indien er iets fout zou lopen, de student weer snel aan de slag kan zonder achterstand op te lopen.

Karel Bousson 

Nico Van Hevel

Karel Bousson 

Nico Van Hevel

0
Sterren op 5 bij Google
0
Studenten bestellen jaarlijks bij ons
0
Dagen niet tevreden geld terug garantie

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek of u wilt weten wat we voor elkaar kunnen betekenen kunt u ons bereiken via onderstaande form of via info@forthemakers.be